Роден през 1975 г. Завършил е педагогика в СУ “Св. Климент Охридски”. До началото на 2002 г. е журналист във в. “Земя”, сега работи във в. “Дума”.

ВЕЛИКДЕН ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД ВИДОВ ДЕН

Брой 4 Април 2003г.

Според Светото писание когато Спасителят издъхнал на кръста завесата в Йерусалимския храм се разцепила на две, небето потъмняло, земята се разтресла и тези, които го разпнали повярвали в това, че е Син Божи. След три дни Христос възкръснал от мъртвите, доказвайки божествения си произход за вечни времена и вече две хиляди години православните славим този ден като Великден.

Съвсем наскоро един външен министър се уподоби на Исус Христос, като сравни собствените си политически душевни болежки с мъките и товара на Христа, който както е добре известно на същия този министър е поел греховете на цялото човечество. Дали болката на Соломон Паси за това, че народа не го разбирал за войната в Ирак е сравнима с вселенската мъка на Христос по цялото човечество е въпрос не толкова към външния министър, колкото към докторите от едно специализирано лечебно заведение. Казват, че в него има доста люде дето се мислят за Христос и Наполеон, но за разлика от Паси тях никой не ги прави външни министри. Засега.

Тъкмо исусоуподобяването на Паси започна да заглъхва по страниците на някои вестници жълтият депутат Тошо Пейков се изцепи, че Симеон Сакскобургготски е втори Исус Христос. Пейков, който от януари насам обикновено призовава “племето на българите” да се готви за преселение този път направо удари десятката и доказа, че тия хора от Новото време...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови