Роден през 1975 г. завършил е педагогика в СУ “Св. Климент Охридски”. До началото на 2002 г. е журналист във в. “Земя”, сега работи във в. “Дума”.

МАЙ - МЕСЕЦ НА ДОКТОРА И ЯХТСМЕНИТЕ

Брой 5-6 Май/Юни 2003г.

Че има Ден на медицинския работник, както му казваха навремето е известно на повечето хора в тази страна, но че има месец на Доктора, доскоро не подозираше никой. Месец май обаче се превърна точно в това - месецът на Доктора. Един петък държавата разбра, че главния Доктор, защото всички го пишат с главна буква и произнасят с голямо уважение, е взривен на най-големия столичен булевард. Имаше нещо символично в това, че горящата кола на Доктора се заби точно до сградата, в която се намират доста от вестникарските редакции в България. Така да се каже, събитието стана под носа на журналистите. Но това май не беше нарочно, което не може да се каже за опита Доктора да бъде взривен, убит и направен на кайма, неизвестно от кого, засега.

Вместо Доктора, чието по-малко известно, но все пак истинско име е Иван Тодоров - крупен бизнесмен, взе че го отнесе неговия шофьор, който загина, двама министри, един депутат, един главен секретар на МВР и една яхта.

Целият месец цялата държава се занимаваше с Доктора, защото:
- в колата на Доктора имало една чанта
- в чантата имало едни снимки
- на снимките били двама министри, един депутат и един Доктор
- снимките били правени на една яхта
- снимките станаха повод главния секретар на МВР Бойко Борисов да подаде оставка, защото не се разбра за лошите с премиера
- премиерът реши да остави Борисов на работа,...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови