ЕСЕТА

Брой 1 Януари 2005г.
НАГРАДЕНИ ЕСЕТА НА СТУДЕНТИ

На 3 декември лидерът на БСП Сергей Станишев връчи наградата на ВС на БСП за най-талантлив и многообещаващ студент по журналистика. Тя носи името на Стефан Продев и се дава в сътрудничество с вестник “Дума”. Неин носител стана третокурсничката във Факултета по журналистика и масови комуникации Мария Вълканкина. “Името на Продев винаги се е оценявало като едно от най-страстните и честни пера в българската журналистика и наградата наистина задължава”, отбеляза соцлидерът при награждаването.

За пета поредна година бяха връчени наградите на ВС на БСП “Ново поколение”. Тази година за първи път освен три стипендии бяха дадени и три стипендии за докторанти. Общо 64 души писаха есета на две теми: “Възможна ли е различна социална политика при управление на БСП” и “Моето образование - моето бъдеще в България”. Студентските стипендии бяха присъдени на първокурсничката Тони Стойкова, специалност “Муждународни отношения”, Корделия Николова, специалност “Психология” и на Юлита Лазарова, третокурсничка, специалност “История”. И трите студентки са от СУ “Св. Климент Охридски”.

Досега над 300 души са участвали в конкурса “Ново поколение”, информира членът на Изпълнителното бюро Анета Груйчева. Досегашните стипендианти на БСП решиха да си направят клуб, за да помагат в разработването на инициативи...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор