КРЪГЛА МАСА, 14 октомври 2004 г.

Ноември 2004г. Извънреден брой
Федерация “Открит форум” в БСП
Федерация “Наука и висше образование” в БСП
Списание “Ново време”


НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ТЕНДЕНЦИИ И РЕАЛНОСТИ
(Кръгла маса, 14 октомври 2004 г., хотел “Принцес”)

КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ: Искам да приветствам от името на организаторите - федерация “Открит форум” в Българската социалистическа партия и списание “Ново време”, всички, които се отзоваха на нашата покана.

Целта на днешната кръгла маса е да разшири обхвата на участниците в дебата по един основен проблем на българската държава, българското общество и отделния гражданин. Радостен съм да ви съобщя, че в нашата кръгла маса ще вземат участие и представители на следните обществени организации и сдружения: Националната асоциация за международни отношения; Сдружението на генералите и офицерите от запаса в БСП; “Алфа” клуб; “Да оцелееш”; Фондация “Арете”; Асоциация на разузнавачите от запаса; Асоциация на контра-разузнавачите в България и Съюза на българските командоси.

Известно е, че дори най-голямата партия - БСП, не може да обхване в ръководните си органи всички най-добри специалисти в дадена област - теоретици и практици. Смисълът на настоящата кръгла маса е в навечерието на парламентарните избори да обогатим с повече идеи и предложения БСП и нейните коалиционни партньори...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови