Цветан Фиков е роден на 17.08.1975 г. в Плевен. Завършил е НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”- София. През септември 2000 г. започва работа във ВС на БСП като експерт към пресцентъра на партията. В момента е политически организатор и координатор на “Комисията по коалиционна политика” към ВС на БСП.

ТЕОРИЯ НА НЕВЕРОЯТНОСТТА

Брой 7-8 Юли-Август 2005 г.
На последните избори (за 39-о НС) избирателят еднозначно показа, че след правителството на ОДС скоро няма да има друга политическа сила в българския парламент, която да управлява в уюта на 121 депутатски банки. Дори и царският синдром през 2001 година не можа да си осигури този уют. След отказа от гласуване и заплашителния спад на избирателната активност следващата възможност за избирателя да покаже, че е недоволен от това, което се случва с него, е да не даде възможност на никоя от традиционните партии да се чувства спокойно. Избирателят търси начин да предаде синдрома “на несигурния си живот” и да накара политическата класа да се чувства несигурна в статуквото си.

“На вълка му е дебел вратът, защото си върши работата сам.”

Като безспорна втора политическа партия на тези избори агенциите посочват НДСВ. С падането на мита за 800-те дни тя се раздели с “наказателния вот”, който генерира около себе си по време на изборите и свръхочакването за по-различна от останалите традиционни играчи партия. Трусовете в 39-ия парламент, излизането на депутати от нейните редици, сформирането на нови парламентарни групи и партии неминуемо се отразиха негативно на тази партия.

Въпреки всичко, тя успя да извлече и максимума позитиви от ситуациите, да вдъхне сигурност в нейните гласоподаватели, като преживя всички сътресения и изкара докрай...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор