ДА ЦЕНИМ ХОРАТА, ДА НЕ ГИ ЗАБРАВЯМЕ И ИЗОСТАВЯМЕ

Брой 4 Април 2008
На 26 март на среща в Дискусионен клуб “Предизвикателство” - „Слатина”, се състоя обсъждане на Концепцията за нов Устав на БСП.

Емил Войнов, председател на РС на БСП “Слатина”: Известно ви е, че през последните две седмици премина обсъждането на Концепцията за нов Устав на БСП в основните партийни организации (ОПО). Днес ще обсъдим устава в нашия дискусионен клуб, а накрая и на пленума в районния съвет.

Миглена Иванова, председател на дискусионния клуб: Уважаеми гости, приятели, съмишленици и симпатизанти!

Както ви обещахме, поканихме за водещ на дискусията по днешната тема - концепцията за новия Устав на БСП, народния представител от БСП и председател на ОПКК Валентина Богданова. Ще имате възможност и да споделите своите виждания в обществено-политически и организационен план с Мичо Райковски, зам.-председател на ГС на БСП и председател на РС на БСП “Изгрев”. Той познава добре нашите проблеми и инициативи, има дългогодишни впечатления и се надяваме да бъде част от нас в предстоящата ни работа.

Уважаеми другари, искрено се надяваме новият Устав да е отражение на нашето членство в ЕС и като част от световната левица. Новите изисквания, залегнали в концепцията, са свързани с обновлението, с отварянето на БСП към гражданското общество, с даване приоритет за изява на жените и младежите в нашите редици. На България не й...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор