Пламен Лазаров е роден през 1958 година в София. Завършил е Университета за нацио­нално и световно стопанство. Заемал е различни мениджърски позиции в банковата сфера,  предимно в банки с чуждестранно участие. Владее английски, френски и руски език.

РЕФОРМИ ИЛИ ДИРЕКТЕН ОТКАЗ ОТ ДЕМОКРАЦИЯ

Брой 2, Февруари 2013

 

Преди години българинът се страхуваше от застрахователната мафия, която се олицетворяваше от стройни момчета с дебели вратове. Сега всички треперят от енергийната мафия, която се олицетворява от чиновници с дебели заплати. Като се замисля, по-страшни са чиновниците. Защото дебелите им заплати са гарантирани от държавата и се плащат от нашите данъци.

Унгарският премиер отказа помощ от МВФ! Каква наглост!? Не им стигат на международните финансови институции проблемите, които сами си създадоха, и алчността на някои южноевропейски страни, които харчат като за световно, ами сега и някакви унгарци отказват помощта им! Въпросът, защо унгар­ците отказват помощ обаче, е много неудобен и затова реакцията на Орбан нямаше никакъв шанс да стане световна новина. Колкото и да е скандална. Не, дай си, боже, някой да попита защо частна фирма като МВФ поставя на Унгария политически условия? Нали, ако това се случи, няма повече да имаме очи да обвиняваме българските политици в корупция! Отгоре на всичко изнемогващи от кризата държави като Италия, Испания, Гърция и други „мързеливи“ южняци упорито отказват помощи от Европейската централна банка (ЕЦБ).

По-ярък пример за некомпетентността и лицемерието в световната политика от Франция и Германия трудно може да се измисли! След като вдигна на нокти всички европейски...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови