Борис Попиванов е доктор по политология, доцент, преподавател във Философския факултет на СУ Св. Климент Охридски.Научните му интереси са в областта на политическите идеологии, теория на гражданството, младежките изследвания.

БСП В АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ

Брой 3-4, юни-юли 2017

 

Как левицата да излезе от омагьосания кръг, в който онова, което ѝ помага да оцелява, ѝ пречи да върви нагоре? Предложения от работна среща по програмното развитие, вътрешнопартийната демокрация и личностното обновление в БСП.

 

 В рамките на проекта „Обновлението на социалните и демократичните ценности като неот­менна част от модернизацията на социалдемократическите партии“, иницииран от фондация „Фридрих Еберт“ и фондация „Солидарно общество“, дискутираха участници с богат организацио­нен и експертен опит. Важно е да се посочи, че многообразието от гледни точки, застъпени в хода на дискусиите, не ги направи взаимноизключващи се. Напротив, те се допълваха и позволяват да се изгради една цялостна картина.

На първо място са идентифицирани основните проблеми в текущата ситуация; следват ограниченията при вземане на решения, произтичащи от особеностите на вътрешната и външната среда; на трето място идват отговорите...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови