Георги Пирински

 

6-7, - 2019

,

, , – 2019: „ ?“ , , , - „“, ?

: , „ “, „ “. ; , . „ “, !

„“. 16 .., , , . , .

/ „ “ ( )  - . – „ “ ( 11, . 3), ! „“ , . , - !

,   – . 28- , , , . , , .

, , „ “, „ 1919 “. – , „“, – , -. , !

 


Добави коментар


Защитен код
Обнови