Александър Симов e дългогодишен журналист във вестник „Дума“ и активен блогър.  Депутат в 44-ото Народно събрание, секретар на парламентарната група на „БСП за България“. Член на НС на БСП. Негови статии и злободневни коментари могат да бъдат прочетени също на сайта „Поглед инфо“.

  

 

ЗА ПЕТМИНУТКИТЕ НА ОМРАЗАТА

Брой 6-7, юни-юли 2019

 
Какво ни предлагат ‒ да отменим последните три години?

 


Напоследък прелитам с дистанционното по сутрешните блокове и други политически предавания. Ако човек не познава обстановката у нас, ще си каже, че цялата българска политика се изчерпва с БСП и с Корнелия Нинова. То са едни анализи, едни моралистични размахвания на пръсти. И няма как да отминем очевидното ‒ голяма част от сутрешните проповеди се правят от членове на Националния съвет на БСП. От тях можем да разберем следното: Нинова е върховният злодей на левицата, потаен интригант, фанатичен предводител на наказателен отряд от талибани и върховен смутител на спокойния бизнес живот на някои социалисти.

Всичко това щеше да е прекрасно, но свръхфиксацията в личността ѝ веднага издава основната слабост на говорещите ‒ те нямат никакъв идеен проект за БСП. Добавиха идейните различия като флинтифлюшка, за да скрият, че битката, която се води, е изцяло на личностна основа,...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор