Лъчезар Костов e ст.н.с. д-р по физика с дисертация в областта на експерименталната ядрена физика. Председател на Агенцията за ядрено регулиране. Дългогодишен член на НС на БСП.

 

 

ТЕЗИ ТРИ ГОДИНИ ПЛЮС КАМПАНИЯТА СА УМИШЛЕНО СЪСИПВАНЕ НА БСП

Брой 6-7, юни-юли 2019

Изказване пред заседание на НС на БСП
на 8 юни 2019 г.

 

Както тръгна дискусията, аз не мисля, че ще имаме много голям позитив, ако се концентрираме върху техническите грешки на кампанията. В моето изказване може би ще кажа неща, които не са за това заседание, но имам усещането, че правя едно от последните си изказвания пред Националния съвет. За това има много причини. Една от тях е, че съм се изказвал сравнително активно през последните три години, но нито веднъж това, което съм казал, не е повлияло на решенията. Винаги се приемаше с 53 на 51 или 65 на 62 гласа това, което се предлага от ръководството.

Кампанията, разбира се, има значение за резултатите от изборите. Но с риск да бъда упрекнат в какво ли не от много хора, ще си кажа моето мнение, а то е, че каквато и кампания да бяхме провели, на тези избори пак щяхме да бъдем след ГЕРБ. Няма как хората да ни повярват, когато ние не знаем какво им казваме. Няма как да ни чуят, след като в продължение на три години се натрапва в обществото, не без участието на ръководството, че вътре в Националния съвет има „опозиция“, че там има едни зли хора, които пречат на ръководството да реализира своите виждания.Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор