До редакционното приключване на броя не бе обнародвана предизборна платформа на БСП, поради което публикуваме идейните ориентири, предложени от Комисията по идейно и програмно развитие на НС на БСП


 

ИДЕЙНИ ОРИЕНТИРИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА ПЛАТФОРМА НА БСП ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

Брой 1-2, януари - февруари 2021

Проект

 

 Цел – КИПР да предостави на Съветите на НС становище, което да им послужи при изработване на техните предложения за платформата на БСП.

Начин и срокове на работа – след първото заседание на 15 декември 2020 г. членовете на комисията могат да направят писмени предложения до 21 декември 2020 г. Те ще послужат за оформяне на обсъжданото становище, което ще предоставим на Съветите до края на годината или в първите дни на 2021 г. До края на януари трябва да проведем следващо заседание, на което да обсъдим вече подготвен от съветите проект на платформа.

 

Съдържание и елементи на политиката, които са важни и отличителни за БСП

Трябва да отчитаме, че сега хората се интересуват главно от три проблема – здравеопазване, доходи и противодействие срещу корупцията. Решенията на тези проблеми трябва да намерят място в предизборния документ и евентуално да определят неговата структура.

Здравеопазването...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор