ЕДИННИ ЗА БЕЗАПЕЛАЦИОННА ПОБЕДА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОЩЕ НА 14 НОЕМВРИ!

0
407

 ПЛАТФОРМА „СОЦИАЛИЗЪМ ХХI ВЕК“

 

Нов шанс за България или напротив ‒ това е въпросът, на който ще трябва да отговорят избирателите след два месеца. Ще получат ли нов категоричен мандат усилията за изкореняване на задушаващото всевластие „ГЕРБ/ДПС“, или то ще се завърне още по-нагло, за да досъсипе страната? 

Що се отнася до вота за държавен глава, изборът е пределно ясен – за Румен Радев! През изминалите пет години президентът Радев спечели огромен авторитет с безкомпромисната си позиция против това всевластие – факт, който днес са принудени да признаят и най-големите му критици. Така той изпълни очакванията на членовете и симпатизантите на БСП, но и затвърди и разшири подкрепата си сред нови стотици хиляди граждани, които жадуват за достоен живот в просперираща държава. 
 
Ето защо днес ние, от Обединението „Социализъм ХХI век“, с дълбоко възмущение отхвърляме опита на Корнелия Нинова и обкръжението ѝ със съчинени доводи да поставят под съмнение безусловната подкрепа на БСП за втори мандат на президентската двойка Румен Радев‒Илияна Йотова! Ръководството всъщност погазва волята на българските социалисти, разединява БСП и отрежда на партията срамната роля на подгласник в похода на ГЕРБ/ДПС за реставрация на стария режим! 
 
Очакваме от Румен Радев да осъществи заявката си за възстановяване на държавността чрез стриктно съблюдаване и утвърждаване на Конституцията на страната като Република с многопартийно парламентарно управление. Очакваме и да продължи да бъде непреодолима бариера пред всички носители на корупционни практики. 
 
Призоваваме за пълна мобилизация за победа на двойката Радев‒Йотова още на първия тур на изборите на 14 ноември! За мощна подкрепа на каузата за свободна, справедлива и солидарна България!
 
Инициативен комитет на ИПО 
Платформа „Социализъм ХХІ век“
София, 17 септември 2021 г. 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук