Платформа „Социализъм ХХI век“: ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ВАНЯ ГРИГОРОВА!

0
1350

На 1 октомври т.г., в предаването „На фокус“ по НоваТВ, Ваня Григорова – кандидат на широката коалиция около БСП  и ЛЕВИЦАТА! за кмет на София – категорично защити ясната алтернатива за развитие на столицата не като пазар, а като солидарна община в интерес на огромното  мнозинство граждани, подчинена на заявката: „Представителите на пазара имат пари, ние имаме глас. И нашият глас също трябва да бъде чут. Защото София е за всички!“

Позиция в интерес на огромното мнозинство столичани, станали жертва на безогледната приватизация и отдаването на концесия, наложени в интерес на едно неправомерно обогатяващо се малцинство през последните двайсет години на управление по модела  Софиянски-ГЕРБ.

Нейният категоричен ангажимент не само да прекрати тези порочни практики, но и да ревизира онези договори, които не се изпълняват добросъвестно, заслужава пълната и убедена подкрепа на всички, които истински желаят и болеят за нов курс на върха на Столичната община в интерес на  огромното мнозинство столичани! Позиция, коренно противоположна на философията на досегашния порочен модел на употреба на местната власт в София.

Ето защо са недопустими разни прояви на резерви и съмнения по отношение необходимостта от недвусмислена и активна подкрепа на Ваня Григорова за кмет на София и на листата за общински съветници на МК „БСП за България“. Става дума за пределно ясна позиция в полза на напълно реалната възможност убедителен кандидат на обединената левица в Столицата да извоюва така необходимата за нас и софиянци победа на предстоящите местни избори!

Нямаме никакво право на двусмислия и пасивност!

На 29-ти октомври – масово с № 86 в интегралната бюлетина!

ЗАЩОТО СОФИЯ Е ЗА ВСИЧКИ!

2 октомври 2023 г.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук