НЕ НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО СПРЯМО ИЗКОННИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ И ЧЕСТТА НА БСП И ЛЕВИЦАТА!

0
1175

Безпрецедентният акт на самозабравилия се премиер за масовото експулсиране на десетките представители на Руската Федерация у нас представлява крещящо погазване на изконния национален интерес на Република България за градивни отношения с Русия в добри и в трудни времена!
С фактическото си съучастие в този изключително безотговорен акт лично Нинова, която като председател ангажира БСП, нанася непростимо петно върху честта и достойнството на социалистическата партия – унижение, каквото партията не е понасяла през цялата си над 130 годишна история!
Всъщност това е само една от редицата прояви на „предателството Нинова“ и нейните подгласници, спрямо каузата на поколения български социалисти за България – държава на мира, народовластието и социалната справедливост!
Безочливите лъжи на „лидерката“, че „дори един патрон“ нямало да се достави на украинската армия бяха многократно и категорично опровергавани от най-отговорни представители на производителите и доставчиците на оръжие, посрещани от Нинова с поредната демонстрация на безпардонна наглост!
Трогателното възхваляване на „забележителните качества“ на премиера Петков и безпрекословното прилепване към тандема ПП – ДБ са пълна абдикация от борбата за друг, спасителен за страната път на развитие – този на социалната, националноотговорна и суверенна българска държава.
Така наречените социални постижения, с които се кичи ръководството, не заблуждават никого за истината, че това е циничният начин за властово „напазаруване“ на БСП от страна на ПП и спонсорите им, така че партията и левицата да бъдат превърнати в безличен подгласник на тяхната национално предателска коалиция!
Призоваваме ръководството на БСП незабавно да напусне преговорите за съставяне на ново правителство с ПП и ДБ и повече да не влиза в коалиционни взаимоотношения с тези формации.
Ако и този път ръководството на БСП остане глухо за нашия призив, въпросът за нова, автентична българска левица става неотложен.
Светлана Шаренкова, Юрий Асланов, Георги Пирински, Михаил Миков, Костадин Паскалев, Ваня Добрева, Велислава Дърева, Албена Шавел, Ана Пиринска, Велиана Христова, Георги Божинов, Захари Захариев, Валери Жаблянов, Красимир Карамфилов, Димитър Велков, Калоян Паргов,Весела Лечева

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук