ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА - Предговор към Манифест 2019 на Лейбъристката партия

Брой 11-12, ноември-декември 2019

 

Тези избори ще определят каква ще бъде страната ни за поколения напред. Ваша е възможността да трансформирате страната ни така, че тя да работи не само за малцината, а за всички нас. Изборите са възможност да осъществим истинската промяна, от която Британия се нуждае. Този манифест обосновава как едно лейбъристко правителство ще я осъществи.

Някои твърдят, че тези избори са за Брекзит. Но те са изборите и за климата, изборите за инвестициите, изборите за Националната здравна служба (НЗС), изборите за стандарта на живот, изборите за образованието, изборите относно бедността, изборите за справедлива данъчна система. На първо място те са изборите за промяна. Време е да се противопоставим на интересите на статуквото, потискащи хората. Последното десетилетие бе време на заграбване на богатства от малцина привилегировани, подкрепяни от консерваторите, за сметка на мнозинството. Големите замърсители, финансовите спекуланти и корпорациите, избягващи данъчните си задължения, прекалено дълго се радват на безнаказаност.

Ние, лейбъристите, ще построим по-справедлива Британия, която се грижи за всички, където богатства и власт се споделят.Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови