Яница Станчева е журналист и общественик от Казанлък. 

УВЕДОМЛЕНИЕ А НЕ МОЛБА ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ЧЛЕНСТВОТО МИ В БСП

Брой 3-4, март-април 2021

 Не считам за необходимо да се моля, за да напусна редовете на БСП. В Партията влязох по свое желание и благодаря на председателя на ОПО-56, че ме прие топло, радушно и ми се довери. Сега напускам останалата „отломка“ на БСП по свое желание и решение, водена не от емоции, а редица факти, поради които взимам това решение.

БСП за мен е била символ на надеждата за равенство, справедливост и социалност, но днес е очевидно, че тя не е нищо по различно нито от ГЕРБ, нито от ДПС, нито от партиите на протеста. От символ на вярата, ръководството успя да я претопи, обезкърви и обезличи. Аз отказвам да бъда част от това, оставайки в нейните редове.

Повече от 4 години, след като ръководството на БСП първо скочи на Казанлъшката организация, тя изпрати и стовари тук цял отряд ликвидатори… И печалната приказка „Какво се случи в Казанлък“ е известна в национален мащаб, партиен и не само... След изпълнението на поставената от Нинова задача – за разправа с Казанлъшката организация, настана партийно мълчание от ръководството и благоговерните ѝ приближени. Никой обаче не си даде сметка, че това действие е смачкване на идеологията на партията и че организацията в Казанлък беше символ на идеала. Защото казанлъшката организация е създадена...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!


Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор