Анализ на предизборната кампания и изборните резултати

Представен от Кристиян Вигенин, ръководител на Националния предизборен щаб на БСП, и приет с Решение №52 от 25.7.2021 г. на Националния съвет на БСП.

ДОКЛАД ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ НА "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ПРОВЕДЕНИТЕ НА 11 ЮЛИ 2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

Брой 7-8, юли-август 2021

 На своето заседание от 15.05.2021 г. Националният съвет на БСП прие единодушно План за действие на БСП въз основа на обобщените анализи на общинските и областните организации на БСП за проведените на 4.04.2021 г. избори за 45-ото Народно събрание. Планът за действие включваше три основни елемента: мерки в подготвителния етап на кампанията за парламентарните избори на 11 юли; мерки, свързани с провеждането на самата кампания и средносрочни мерки, насочени към укрепване на БСП в периода след изборите и до края на годината. 

На същото заседание беше избран и нов Национален предизборен щаб, който веднага започна своята работа.
 
I. Кампанията
 
1. Национален предизборен щаб
 
В съответствие с препоръките в Плана за действие НС одобри нов НПЩ с нова структура, малък състав, с ограничено присъствие на кандидати за народни представители в него с цел да се осигурят оперативност и системност в работата преди и по време на кампанията. Към всеки отговарящ по сектори за дейността на НПЩ бяха привлечени експерти. Към неговата дейност бяха кооптирани представители на партиите от „БСП за България“ и от лявото обединение, предприеха се и стъпки за...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор