* Слова на Румен Радев и на Илияна Йотова на учредителното заседание на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова като независими кандидати за президент и вицепрезидент на Република България на изборите на 14 ноември 2021 г., София, НДК, 27 септември 2021 г.

С ВАС СМЕ

Брой 9-10, септември-октомври 2021

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 14 ноември 2021 г. 

 
Румен Радев
 
Скъпи приятели и съмишленици,
 
Благодаря на всички вас – общественици, творци, хора от университетите и академиите, шампиони, кметове, бивши колеги, младежи, българи с достойни биографии и с ценностни позиции – за изразената подкрепа. Въпреки че пет години я усещам при срещите с хората по всички краища на България, енергията и зарядът при сформирането на този Инициативен комитет надхвърлиха очакванията ми.
Приемам подкрепата на българите като оценка на свършеното до момента в първия ни мандат, като одобрение на позициите, които заемаме, и на посоката, която следваме.
 
На фона на безпрецедентния срив на доверие в политическата система и институциите, на общата криза на законността, Президентството се утвърди като стълб на стабилността и държавността.
 
Защото дори в най-тежките времена на обсада, на непрестанни атаки и клевети, ние не се отклонихме от мисията си:
– да отстояваме държавността и интересите на българите;

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Статии от същия автор