ПЛАТФОРМА „СОЦИАЛИЗЪМ ХХI ВЕК“

 

ЕДИННИ ЗА БЕЗАПЕЛАЦИОННА ПОБЕДА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОЩЕ НА 14 НОЕМВРИ!

Брой 9-10, септември-октомври 2021

Нов шанс за България или напротив ‒ това е въпросът, на който ще трябва да отговорят избирателите след два месеца. Ще получат ли нов категоричен мандат усилията за изкореняване на задушаващото всевластие „ГЕРБ/ДПС“, или то ще се завърне още по-нагло, за да досъсипе страната? 

Що се отнася до вота за държавен глава, изборът е пределно ясен – за Румен Радев! През изминалите пет години президентът Радев спечели огромен авторитет с безкомпромисната си позиция против това всевластие – факт, който днес са принудени да признаят и най-големите му критици. Така той изпълни очакванията на членовете и симпатизантите на БСП, но и затвърди и разшири подкрепата си сред нови стотици хиляди граждани, които жадуват за достоен живот в просперираща държава. 
 
Ето защо днес ние, от Обединението „Социализъм ХХI век“, с дълбоко възмущение отхвърляме опита на Корнелия Нинова и обкръжението ѝ със съчинени доводи да поставят под съмнение безусловната подкрепа на БСП за втори мандат на президентската двойка Румен Радев‒Илияна Йотова! Ръководството всъщност погазва волята на българските социалисти, разединява БСП и отрежда на партията срамната роля на подгласник в похода на ГЕРБ/ДПС за реставрация на стария режим! 
 
Очакваме от Румен...


Ако имате регистрация в сайта, моля въведете своето потребителско име и парола.
За да прочетете цялата статия, трябва да сте абониран.


Моля, прочетете правилата за ползване на сайта!

Добави коментар


Защитен код
Обнови