КОРНЕЛИАНСКА ВЕНДЕТА

0
1107

Войната на Нинова и нейните подопечни срещу всеки (инако)мислещ социалист премина в истерична фаза. Без кворум и без никакви основания НС на БСП прекрати предсрочно мандатите на всички органи и структури на Столичната организация. Малко е да кажем, че решението е срамно и позорно. То не е първото. Това е част от умишления, съзнателния и методичния разгром на БСП, който продължава вече 8 години под „мъдрото“ ръководство на Нинова и нейните назначенци и хвалители.

БСП София е трън в окото на една авторитарна и самовластна персона, чужда на социалистическите идеи, персона, натресена на партията от известни среди заради техния си интерес.

БСП София е единствената неразбита, жизнена и сплотена организация, която не се поддава на интриги и лични сметки.

БСП София е трън в корнелианското дебелоочие, защото обедини левите хора в Столицата и постигна изключителни резултати на местните избори. Затова БСП София трябва да бъде разгромена, подчинена и обезличена така, както бяха разгромени, подчинени и обезличени всички организации на БСП.

От 2016 г. под „мъдрото“ ръководство на „ръководството“, БСП изгуби шест поредни парламентарни избори и над 800 000 избиратели.  Интелектуалното ядро на БСП е остракирано, редколегията на „Ново време“ е низвергната, вестник ДУМА е превърнат в тояга, в мръсен парцал, с който корнелианците удрят през лицето всеки, който мисли с главата си.

За 8 години Нинова и нейните подопечни сринаха една 130-годишна партия. Партията на Димитър Благоев!

Нито един предишен председател на БСП не може да се „похвали“ с такива чутовни успехи.

И при все това т.нар. ръководство има дързостта да налага диктаторски решения на БСП!

Днешното „решение“ на НС на БСП е противоуставно, незаконно, несъстоятелно и нищожно. То е откровен саботаж срещу БСП в навечерието на европейските избори.

Призовавам ГС на БСП София да не приема, да не признава и да не се подчинява на това фалшиво „решение“!

Другари!

Ако ние, социалистите, не изхвърлим корнелианските узурпатори от БСП, тази шайка ще загроби БСП окончателно!

25 февруари 2024 г., 16.30

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук