Правила за ползване

0
332

1. Регистрация
За да ползвате ресурсите на сайта, е необходимо първо да се регистрирате.
     NB! Старите регистрации не са съхранени.
      Желаещите да продължат да ползват сайта трябва да се регистрират отново.


2. Достъп до съдържанието
Достъпът до по-голямата част от съдържанието на сайта е платен.

На цена 2.40 лв. с ДДС можете да закупите отделен брой от текущата година или от архива на изданието. Плащането за отделен брой е възможно чрез SMS, чрез системата за електронни плащания ePay.bg, с кредитна или дебитна карта. Достъпът до съдържанието на закупения по този начин брой е неограничен във времето.

На цена 30 лв. получавате едногодишен достъп до целия архив на списанието от 2002 г. насам. Плащането се осъществява чрез системата за електронни плащания ePay.bg, с кредитна или дебитна карта, както и по банков път. Този абонамент е валиден в рамките на една година от датата, на която е направен (при плащане чрез ePay.bg, с кредитна или дебитна карта) или от датата на потвърждаване на превода от страна на банката (при плащане по банков път).

Статиите в раздела „Избор на редактора” са достъпни без заплащане.


3. Как да се абонирам за сп. "Ново време" чрез SMS?
Чрез SMS можете да се абонирате за един брой от сп. "Ново време" с неограничен срок на достъп. Щракнете върху "Абонамент" от главното меню. За да се абонирате, трябва да сте регистриран в сайта. Влезте с Вашето потребителско име и парола или се регистрирайте. Изберете "Месечен абонамент". От падащия списък изберете броя, за който искате да се абонирате, и натиснете бутона "Напред". Прочетете и изпълнете указанията от появилия се прозорец.


4. Кой мобилен оператор мога да ползвам?
Системата приема SMS-и от Мтел, Глобул и Виваком.


5. Колко струва един SMS?
Цената на SMS-а, с който може да се отваря един брой на списанието без ограничение във времето, е 2.40 лв. с ДДС.


6. Как да прочета статиите от броя, за който съм се абонирал?
Най-лесно това може да стане от менюто "Моят абонамент". В това меню се виждат всички абонаменти, които сте направили до момента. 
      NB! За да виждате раздела "Моят абонамент" в главното меню,
      трябва да сте се идентифицирали със своето потребителско име и парола.


7. Печатно издание
Абонатите на печатното издание могат да получат достъп до ресурсите на сайта за срока на своя абонамент, като изпратят в редакцията по пощата или на e-mail abonament@novovreme.com копие от документа за платен абонамент.

Годишните абонати на електронното издание могат да получават и книжките на списанието, ако заявят желание за това. За целта е необходимо в писмо до редакцията или на e-mail abonament@novovreme.com абонатът да посочи адрес за доставка, както и номера на заявката за абонамент, получен на електронната поща, с която се е регистрирал в сайта.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук