„СОЦИАЛИЗЪМ XXI ВЕК“: БСП С НОВО ЛИЦЕ ЗА ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА!

Пак ли ще допуснем да се разчита на ниска избирателна активност, пазаруване, договаряне и коалиране с десни по места, вместо на агитация за ясна лява платформа.

0
862

С наглия отказ да понесе политическата си отговорност за превръщането на БСП в патерица на десницата и незабавно да освободи председателския пост, Корнелия Нинова обрича не само БСП, но и левицата в България на ново катастрофално поражение на предстоящите избори! Това е връх на предателството на това ръководство не само към каузата на левицата, но и към върховните национални интереси на страната за опазването на България от въвличане в задаващия се гибелен военен конфликт в Черноморския регион!

Отговорността за този крах по никакъв начин няма да бъде на всички онези, които от години предупреждавахме за разрушителния курс на Нинова и сие, а именно на въпросната председателка-узурпатор на властта в партията и на нейните видими и задкулисни крепители!

Валсът е последен! Или БСП ще се сбогува с Нинова, или гражданите ще се сбогуват с БСП!

За пореден път призоваваме за радикално демократизиране на БСП чрез ново обединяващо ръководство, нова лява платформа и изцяло обновени кандидатски листи! Решаващите стъпки за формирането на обединен ляв фронт с изцяло обновена БСП, способна да гради принципно взаимодействие с всички леви формации и движения, за да отстоят националния суверенитет на България в сегашния свръх критичен момент за националната сигурност на страната, както и за гарантиране на ново качество на политиката и на дейността в 48-ото Народно събрание!

Свикване на извънредно заседание на 50-ия Конгрес в десетдневен срок, което да вземе спешни решения за изход от новата катастрофа за БСП, към която безразсъдно я водят Нинова и съучастниците й, вкопчени в постовете си с цената на заличаването на левицата в България за години, а може би и десетилетия напред.

28 юли 2022 г.                     ИК на ИПО Платформа „Социализъм XXI век“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук